Free stuff lige til at plukke

Lyt, læs og lær uden at lægge en krone

På denne side kan du kvit og frit læse blogindlæg og lytte til interviews, hvor Anja fortæller om meningspsykologien. Endvidere finder du link til hendes podcast Mandag med Mening.

Podcast

Mandag med Mening

Hvordan kan mennesker og virksomheder finde mening i livet – også i udfordringer og kriser?

Kernen i Viktor Frankls meningspsykologi er, at vi mennesker er en helhed bestående af: krop, sind og ånd, hvor forbindelsen til den åndelige dimension er afgørende for, at du kan finde mening i både arbejds- og privatlivet.

Jeg taler med mennesker, som fra hver deres synsvinkel beskæftiger sig med mening, og hvordan evnen til at finde mening i livet  kan bruges til at skabe både personlig og organisatorisk transformation.  

Du kan finde min podcast på:

  • Apple podcast
  • Spotify
  • Podimo
  • Pocket Casts

Afsnit 1: Samtale med forfatter og mystiker Lars Muhl: Om åndsvidenskab og effekten af at sige ja tak til et stævnemøde på sjælsplan.

Interview i Radio jupiter: meningspsykologiens enorme effekt i udfordringer og kriser

Interview af Growing Habits: Mening, Mennesket og Viktor Frankl i ledelse

Viktor Frankl

Interview by LogoTalk Radio USA: The Perspective in psychology of Meaning for Business

Indlæg Linkedin 10/1-22

Smart Robots, Smart Data – men hvad med Smart People?

Denne overskrift skrev jeg første gang i 2016. Implementering af enhver form for teknologi kræver en skarpt indsigt i den menneskelige eksistens og menneskets opfattelse af, hvad der giver mening i livet. Ikke mindst kræver det viden om, hvordan finder du en meningsfuld eksistens i en tilsyneladende forvirrende verden.

Uden mening har vi ingen styrke. Vores sind har altid brug for et meningsfuldt formål i livet.

Det bæredygtige menneske og at udvikle Smart People kræver en koblingsforståelse til, hvordan du finder mening i livet – også når livet giver dig udfordringer og kriser!

Viktor Frankl

Mening i livet giver dig styrke, energi og overskud!