8 stærke grunde til at sætte fokus på mening på arbejdspladsen

Forskningen har slået fast, at virksomheder og ledere, der strategisk arbejder med evnen til at finde mening i jobbet og i livet opnår:

Meningspsykologien handler om at udvikle det bæredygtige menneske også i udfordringer og kriser. Bæredygtige medarbejdere er forudsætningen for en bæredygtig virksomhed.

- Anja Elfrida Hald
Få ny viden, der giver større handlekraft som leder

Ønsker du at gå skridtet videre som leder?

Vil du gerne blive bedre til at motivere dine medarbejdere? Skabe stærke og mærkbare resultater?

Governance

Strategisk meningsfuldhed

Take control

Personligt lederskab med mening

Performance

Det meningsfulde menneske

Transformation

En meningskultur

Mening i livet

Få mening på arbejdspladsen

Anja er førende ekspert i at anvende meningsorienterede psykologi som ledelsesmetode både på individ- og organisationsniveau.

Center for Meaning tilbyder foredrag, workshops, online kurser og certificering til organisationer, foreninger, offentlige og private virksomheder.

Sammen med dig skræddersyer Anja en samarbejdsmodel, der kan strække sig fra få timer eller til flere dage, afhængigt af jeres behov.

Spørg på en samarbejdsmodel – det koster ikke noget at spørge.

Hvad andre siger om Anja

"Fascinerende, hvad der sker, når man fremmer sin bevidsthed. Anja var utrolig god at sparre med i processen. Hun udviste professionalisme, omsorg og respekt for det individuelle aspekt i processen."
Signe Schmidt
"Anja er en fremsynet leder med fingeren på pulsen ift. det nye ledelsesparadigme. Hun er skarp, sjov, inspirerende, nytænkende, modig, strukturerende, effektiv, fokuseret og gør sit arbejde med hjerne og hjerte med fokus på win-win."
Susanne Frandsen
Selvstændig
"For godt 3 år siden valgte vi, at hyre Anja Hald til at indtræde i vores bestyrelse. Anja har en evnen til at, ruske op i folk, bringe en ny energi ind. Hun bidrager med meget, både på det personlig plan og med det strategiske. Får én til at kigge indad, tænke. Det var en øjenåbner og det var der behov for."
Vivi Nieland
Selvstændig

Evnen til at finde mening i jobbet og i livet er mental bæredygtighed

Lederskab med mening giver sunde virksomheder

Forskningsrapporter, der har undersøgt effekten af mening på arbejdspladsen, gengiver alle, at når folk oplever større mening i jobbet og i livet, synes de at være ‘i flow’, og de er i stand til at give af deres bedste. Rapporterne slår fast at:

  • Virksomhedens sociale legitimitet påvirkes særligt af ledernes evne til at anerkende medarbejdernes følelse af formål og mening
  • Det er af stor betydning, at ledere kan hjælpe deres medarbejdere til at opleve deres arbejde som meningsfulde aktiviteter
  • Oplevelsen af mening styrkes ved en leders personlige perspektiv på spørgsmålet om mening

Mening i livet giver dig styrke, energi og overskud!