Coaching for private

Coaching 1:1 for private

Logoterapi er en metode til at opretholde sundhed gennem et verdensbillede som understreger, hvad der er rigtigt ved dig snarer end, hvad der er forkert.

Uden en følelse af mening mister vi drive, fokus og retning. Vi begynder at stille disse eksistentielle spørgsmål:

  • Hvorfor står jeg op hver dag?
  • Hvad er meningen med mit liv?
  • Er mit arbejde meningsfuldt?
  • Hvem er jeg?

Når man ikke har et sprog eller redskaber til at finde mening i livet med, så skabes der en rodløshed og manglende orientering i hverdagen og det bliver sværere at navigere i dagliglivet og dets problemer.

Forskellige situationer og oplevelser kan føre frem til en følelse af meningsløshed f.eks: sorg, angst, frygt, tab eller måske er det bare følelsen af frustration, som har hobet sig op igennem længere tid.

I et forløb arbejder vi sammen om at finde ud af, hvordan du finder mening i den situation, du befinder dig i lige nu, og så vil der være et særligt fokus på, hvordan du kommer videre og får opbygget overskud og glæde i din hverdag igen.

Kernen i meningspsykologien er, at vi som mennesker består af tre sammenhængende dimension: krop, sind og ånd. Derfor er tilgangen i mit arbejde holistisk, hvor der udover meningspsykologien inddrages viden fra cellebiologi og neuropsykologi.

Jeg arbejder ud fra det billede, at du skal se mig som en personlig træner, der hjælper dig med simple teknikker, så du får kontrollen og livsglæden tilbage i dit liv. Det betyder, at du skal være klar til at tage handling, være vedholdende og villig til at ændre din adfærd og du skal også være klar til at ville lave hjemmearbejde imellem sessionerne.

Pris: 895 kr. pr. session.

Alle sessioner afholdes online.

Book et gratis formøde på 15 minutter.

Inden et samarbejde sættes igang, afholder jeg et gratis formøde på 15 minutter. Formålet er dels, at du kort fortæller om din situation og dels laver vi sammen en forventningsafstemning til et eventuelt kommende samarbejde.

Betingelsen for et gratis formøde er, at du senest dagen inden sender 1-2 side med en beskrivelse af, hvad der for en situation, du gerne vil have hjælp til. Sender du mere, går den ekstra læsetid fra de 15 minutters formøde.

Ønsker du at book et formøde, så send en mail til mail@anjaelfrida.dk

Jeg svarer altid på mail inden for 24 timer.