Fuld power på

Vi har brug for mening for at leve

Få et foredrag eller en workshop

Mening er noget, der skal findes på flere planer:

  • I jobbet og i arbejdsopgaverne
  • Mellem jobbet og privatlivet
  • I udfordringer og kriser

Hvad med om Anja kom ud til jer og fortalte om, hvordan I finder mening i livet?

Fuld power på, I bliver rusket op og får samtidig ny energi ind og I får helt sikkert noget at tænke over og noget, som I straks kan omsætte til mening i jeres hverdag.

Hun laver foredrag og workshops ved både frivillige organisationer, private og offentlige virksomheder.

Arrangementer kan afholdes enten fysisk eller online.

Spørg på et foredrag eller en workshop – det koster ikke noget at spørge.

Find mening i livet

Hvad andre siger om Anja

"Anja er en fremsynet leder med fingeren på pulsen ift. det nye ledelsesparadigme. Hun er skarp, sjov, inspirerende, nytænkende, modig, strukturerende, effektiv, fokuseret og gør sit arbejde med hjerne og hjerte med fokus på win-win."
Susanne Frandsen
”Man skal huske sine mentale mavebøjninger”, som Anja sagde til mig, men det er faktisk også nogle mavebøjninger, som man har lyst til at tage, for de giver noget allerede fra første dag. Anja er også en rigtig god formidler, som man føler sig tryg ved at dele sine tanker med, som er noget af det vigtigste for at kunne åbne helt op."
Camilla Sjøholm
"I anledning af Danmarks Mentale Sundhedsdag, har vi på urinvejskirugisk sengeafsnit brugt eftermiddagen på at lytte til Anja Elfrida Hald, som ud fra Viktor Frankl har fortalt os om, hvordan vi har et valg til at høste mening i de ting vi gør i vores hverdag. Vi har et valg – vi skal ikke bide os fast i det Anja kalder for energicyster, som fremmer negativ energi og tænkning. Vi skal acceptere de ting vi ikke kan ænder og koncentrere os om at finde mening og formål med livet og det, der betyder noget for den enkelte. Hun gav os noget at tænke over, på en god måde."
Henriette Jensen

Mening i livet giver dig styrke, energi og overskud!