Hvad med om Anja kom ud til jer og fortalte om, hvordan I finder mening i livet - også i udfordringer og kriser?

Fuld power på, I bliver rusket op og får samtidig ny energi ind og I får helt sikkert noget at tænke over og noget, som I straks kan omsætte til mening i jeres hverdag.

Hun laver foredrag og workshops ved både frivillige organisationer, private og offentlige virksomheder. Arrangementer kan afholdes enten fysisk eller online.

Spørg på et foredrag eller en workshop – det koster ikke noget at spørge.

Anja afholder i 2022 bl.a. foredrag og workshops for kræftforeningen Tidslerne.

Hvad siger andre om Anja?

Testimonials

Anja er en fremsynet leder med fingeren på pulsen ift. det nye ledelsesparadigme. Hun er skarp, sjov, inspirerende, nytænkende, modig, strukturerende, effektiv, fokuseret og gør sit arbejde med hjerne og hjerte med fokus på win-win.
Susanne Frandsen
Selvstændig
I anledning af Danmarks Mentale Sundhedsdag, har vi på urinvejskirugisk sengeafsnit brugt eftermiddagen på at lytte til Anja Elfrida Hald, som ud fra Viktor Frankl har fortalt os om, hvordan vi har et valg til at høste mening i de ting vi gør i vores hverdag. Vi har et valg – vi skal ikke bide os fast i det Anja kalder for energicyster, som fremmer negativ energi og tænkning. Vi skal acceptere de ting vi ikke kan ænder og koncentrere os om at finde mening og formål med livet og det, der betyder noget for den enkelte. Hun gav os noget at tænke over, på en god måde.
Henriette Jensen
Sygeplejerske

Mening i livet giver dig styrke, energi og overskud!