Én til Én online Sessioner

Forskellige situationer og oplevelser kan føre frem til en følelse af meningsløshed f.eks:

  • Sorg
  • Angst
  • Frygt
  • Sygdom

Eller måske er det bare følelsen af frustration, som har hobet sig op igennem længere tid.

Kernen i meningspsykologien er, at vi som mennesker består af tre sammenhængende dimension: krop, sind og ånd. Derfor er tilgangen i mit arbejde holistisk, hvor der udover meningspsykologien inddrages viden fra cellebiologi og neuropsykologi.

Jeg arbejder ud fra det billede, at du skal se mig som en personlig træner, der hjælper dig med simple teknikker, så du får kontrollen og livsglæden tilbage i dit liv. Det betyder, at du skal være klar til at tage handling, være vedholdende og villig til at ændre din adfærd og du skal også være klar til at ville lave hjemmearbejde imellem sessionerne.

Pris: 895 kr. pr. session.

Alle sessioner afholdes online.

I et forløb arbejder vi sammen om at finde ud af, hvordan du finder mening i den situation, du befinder dig i lige nu, og så vil der være et særligt fokus på, hvordan du kommer videre og får opbygget overskud og glæde i din hverdag igen.

Kom i gang nu og få glæden tilbage i dit liv

Book et gratis formøde på 15 minutter

Inden et samarbejde sættes i gang, afholder jeg et gratis formøde på 15 minutter. Formålet er dels, at du kort fortæller om din situation og dels laver vi sammen en forventningsafstemning til et eventuelt kommende samarbejde.

Betingelsen for et gratis formøde er, at du senest dagen inden sender 1-2 side med en beskrivelse af, hvad der for en situation, du gerne vil have hjælp til. Sender du mere, går den ekstra læsetid fra de 15 minutters formøde.

Ønsker du at book et formøde, så send en mail til mail@anjaelfrida.dk

Jeg svarer altid på mail inden for 24 timer.