Alle samtaler foregår online

Udnyt dit potentiale og skab et meningsfuldt liv

Få kontrollen, livsglæden og retningen tilbage i dit liv

Tvivl, frustration og manglende motivation er ofte udgangspunktet, når mennesker kommer i rådgivning hos mig. Nogle har helt mistet troen på, at de kan komme videre i livet, andre har urealistiske forventninger til deres muligheder.

Mange forskellige situationer kan være årsagen til tvivlen, frustrationen eller den manglende motivation f.eks.:

  • Udbrændthed
  • Tab af job
  • Sygdom
  • Sorg
  • Ensomhed

Coaching hos mig handler om, hvordan du kommer videre og fremad i dit liv – at genfinde mening og opbygge passion i dit liv. Jeg arbejder ud fra det billede, at du skal se mig som en personlig træner, der hjælper dig, så du får kontrollen, livsglæden og retning tilbage i dit liv.

Det betyder, at du skal være klar til at tage handling, være vedholdende og villig til at ændre din adfærd.

Sammen finder vi den vej, som skal bringe dig mod større bevidsthed om dine muligheder og mål. Du behøver ikke selv at skal finde alle svarene. Jeg stiller mange spørgsmål, og jeg kan også sagtens finde på at give råd. Jeg taler ikke folk efter munden. Jeg siger, det der skal siges, og det, du har brug for at høre på en empatisk måde, som peger fremad og giver muligheder.

Dit vækstpotentiale

Et forløb hos Anja består af 5 sessioner. Anja tilbyder ikke enkelte sessioner, men arbejder udelukkende med forløb af minimum fem sessioner, da hun ønsker at arbejde med det, der skaber udvikling, forandring og varige forbedringer for dig.

Den første session indledes med en meningstest, som dels bruges til at stille ind på dig og dine potentialer og muligheder, og dels på de begrænsninger, som afholder dig fra at skabe dit fulde vækstpotentiale.

Det er et samarbejde og sammen vil I få øje på og tale om de blokader eller skjulte mønstre, som spærrer for din udvikling. Testen skaber et godt fundament, og den vil bringe jer hurtigt frem til de vigtigste temaer og de steder, I skal sætte ind i de kommende sessioner.

I den første session laver du sammen med Anja en forventningsafstemning til et eventuelt kommende samarbejde.

fem sessioner

Passionstest

I løbet af de fem sessioner vil du sammen med Anja gennemføre en passionstest.

Passionstesten er et simpelt og kraftfuldt redskab til at blive klar på, hvilke fem ting, som er mest meningsfuldt for dig at gøre, og som vil give dig dit største vækstpotentiale i dit liv lige nu og her.

Det gør en kæmpe forskel i dit liv, at du er passionsdrevet frem for performancedrevet. Passionstesten giver knivskarp klarhed og målrettet retning for dit liv.

Anja er en af de få i Danmark, der er blevet personligt trænet af Janet Bray Attwood som ”Passion Test Facilitator”.

At arbejde med meningspsykologien betyder, at Anja bruger både sin hjerne, sit hjerte, hendes intelligens til mening og hendes åndelige bevidsthed til at se dig som menneske og til at se det, som I sammen skal arbejde med.

Få Højere bevidsthed

Mening

Et individuelt forløb omfatter typisk disse elementer:

  • Klarhed over dine personlige ressourcer, vækstpotentialer og udviklingsområder.
  • Overblik over dine barrierer til mening og passion i dit liv og hjælp til, hvad du skal gøre ved det.
  • Afklaring af, hvordan du skal navigere for at opretholde og udvikle mening og passion i dit liv.
  • Sparring om konkrete situationer og fokus på, hvordan du håndterer dem med gennemslagskraft.
  • Sparring om, hvordan du opnår motivation og højere grad af passion i dit liv.

PRIS FOR FØRSTE SESSION

600 kr.

PRIS FOR PAKKE MED 4 SESSION 

 3.200 kr.

Kom i gang nu og få glæden tilbage i dit liv

Alle samtaler foregår online

Hvad andre siger om Anja

"Fascinerende, hvad der sker, når man fremmer sin bevidsthed. Anja var utrolig god at sparre med i processen. Hun udviste professionalisme, omsorg og respekt for det individuelle aspekt i processen."
Signe Schmidt
”Man skal huske sine mentale mavebøjninger”, som Anja sagde til mig, men det er faktisk også nogle mavebøjninger, som man har lyst til at tage, for de giver noget allerede fra første dag. Anja er også en rigtig god formidler, som man føler sig tryg ved at dele sine tanker med, som er noget af det vigtigste for at kunne åbne helt op."
Camilla Sjøholm
"For godt 3 år siden valgte vi, at hyre Anja Hald til at indtræde i vores bestyrelse. Anja har en evnen til at, ruske op i folk, bringe en ny energi ind. Hun bidrager med meget, både på det personlig plan og med det strategiske. Får én til at kigge indad, tænke. Det var en øjenåbner og det var der behov for."
Vivi Nieland
Selvstændig

Mening i livet giver dig styrke, energi og overskud!