Lederskab med mening

Bogen der giver større handlekraft som leder

Udgivet ved Forfatterskabet, Danmark

Lederskab med mening

Bliv ninja i at udvikle meningsfuldt arbejde og liv på kun 27 dage

Mere og mere forskning viser den direkte forbindelse mellem meningsfuldt arbejde, medarbejderengagement og mental sundhed. Evnen til at finde mening i livet kan reducere sygefravær med mere end 50 procent.

Bogen lærer ledere, at låse op for hemmeligheden til at udvikle meningsfuldt arbejde og liv. Den bygger på den livsforandrende meningspsykologi, Eksistentiel analyse og logoterapi af den østrigske professor Viktor Frankl.

Du får 6 moduler fyldt med meningspsykologi og masser af praksisøvelser til at implementeret det i eget liv og i jobbet, og bogen er krydderet med nyeste forskning, som viser effekten.

Du får opskriften på:

  • Hvad du kan gøre for, at dit arbejde er meningsfuldt på trods af vanskelige rammebetingelser.
  • Hvordan du beskytter dig selv og medarbejdere mod frustration, udbrændthed og meningskrise.

Mening som intelligens og kapital er det fundamentale grundlag for vækstpotentiale både i dig selv som leder og i din virksomhed.

Lederskab med mening giver dig konkrete redskaber til at udvikle et ressourcesprog for mening og til at udvikle et organisatorisk økosystem for meningsfuldhed.

Meaning-Based Leadership

The book that gives you Greater Action as a Leader

English edition published by Balboa Press, United States

Meaning-Based Leadership

Become a Ninja at developing Meaningful Work and a Meaningful Life in only twenty-seven Days

Meaning as capital and intelligence is the fundamental basis for growth potential both in yourself as a leader and in the company you are part of.

The methods in meaning psychology are about transformation by turning challenges and crises into strength, profit and energy. These are tools designed to enable people to build meaningful work and life despite obstacles and setbacks.

Meaning-Based Leadership gives you concrete tools to develop an organizational ecosystem for meaningfulness both for yourself and for your company.

Mit bidrag til bog af Louise Lindtner

Udgivet ved Muusmann forlag

Når vores forældre dør

Personlige beretninger fra voksne om at miste en mor eller far. Stort tak til Louise Lindtner for at interviewe mig om emnet sorg til et kapitel i hendes nye bog. Håber, at meningspsykologiens perspektiv på sorg kan hjælpe.

Om bogen:

Bogen til efterladte voksne børn, som har brug for at finde trøst og sindsro ved at læse om andres erfaringer fra den svære tid efter deres mors eller fars død. Temaerne omhandler selve dødsfaldet, den akutte sorg og den livslange sorg. Derudover fortæller de interviewede, hvordan de har udviklet sig efter deres forældres død, og de giver gode råd til andre, der mister.

Sorgen perspektiveres desuden ud fra en psykologisk og filosofisk vinkel, som giver læseren en dybere forståelse for den proces, vi mennesker gennemgår efter et tab.

Hvad siger læserne?

Testimonials fra folk, som blev beriget af Lederskab med mening

Som læser sidder jeg tilbage med mange svar på store spørgsmål til ledelse og med energi til at anvende svarene i min hverdag. ‘Mening’ er et centralt emne, og for alle læsere og ledere som søger både inspiration og anvisninger til, hvordan at starte med at anvende begrebet i hverdagen er bogen et virkelig godt værktøj. Jeg opdagede igennem bogen hvordan teorien og Anjas eksempler inspirerede, i en sådan grad, at mine omgivelser spurgte til, hvilken bog det var, jeg refererede så hyppigt. ‘Ledelse med Mening’ er for lederen som står overfor nogle store forandringer, men en organisation hvor forståelse af mening og engagement skal løftes. Bogen er oplagt at bruge i hverdagen som et opslagsværk og til at støtte udviklingen af ny adfærd i ledelse og kan også bruges til selvledelse.
Peter Rydahl
Goodreads
"Lederskab med mening” er en utrolig interessant bog, som handler om at finde retning og mening i både arbejde og liv. Læseren tages med på en spændende rejse, hvor man bliver beriget med viden, som kan bruges til egen videre reflektion. Fantastisk bog!
Anne Labich
Instagram
Det er meget spændende læsning, og bogen er også skrevet til os alle sammen, for vi er alle ledere i vores eget liv, og bogen kan læses af mange, fordi den giver logoterapiens grundopskrift til, hvordan du finder mening i dit liv – også i udfordringer og kriser. Jeg kan godt lide den eksistentielle analyse. Det bringer mig tilbage til min tidlige ungdom og til de evigt gyldige spørgsmål; Hvem er jeg? Hvad er meningen med livet? Nu kan jeg tilføje: Hvordan finder jeg meningen med mit liv? Det er ikke nogen overfladisk proces. Viktor Frankl og Anja inspirerer mig til at søge ned i et dybere lag. Det er et sted, hvor jeg vil kunne tage udgangspunkt i MIT LIV og MIG SELV og HVAD JEG KAN GIVE TIL LIVET.
Dorthe Helbrink

Mening i livet giver dig styrke, energi og overskud!