Bøger

Kan du som leder sætte scenen for mening?

Som leder skal du kunne tale om og inspirere ud fra de mest fundamentale spørgsmål enhver person på et tidspunkt bliver ramt af:

  • Hvorfor står jeg op hver dag?
  • Hvad giver mening i mit liv?
  • Er mit arbejde meningsfuldt?

Flere og flere organisationer anerkender den direkte forbindelse mellem meningsfuldt arbejde og medarbejderengagement samt deres helbred. Hvordan du som leder kan omsætte dette til din specifikke situation, kan du læses om i min bog Lederskab med mening.

Bogen lærer ledere, at låse op for hemmeligheden til at udvikle meningsfuldt arbejde og liv. Den bygger på den livsforandrende meningspsykologi af professor Viktor E. Frankl.

Lyt til interview om bogen og om effekten af mening på arbejdspladsen KLIK HER

Mening er overalt, men har du en tuner til det?

Mening er overalt, men du bliver kun opmærksom på det, når du tuner ind på det. Det er ligesom det musik du hører i radioen: Luften er fuld af lydbølger, men du kan kun høre dem, når du har en modtager.

Forskningen i meningspsykologi har slået fast, at du har en modtager til at tune ind på mening.

Bliv ninja i at udvikle meningsfuldt arbejde og liv på kun 27 dage – køb bogen her. Forfatterskabet.dk

Boganmeldelse af Peter Rydahl Mols, Virksomhedsejer & business coach:

Bogen er en yderst værdifuld tilføjelse til genren af bøger til bedre ledelse.

Anja formår virkelig at inddrage hendes egne erfaringer som leder, sætte det i en relevant kontekst som læseren let forstår.

Den teoretiske rammer med Viktor Frankls logoterapi som omdrejningspunkt og meningsbegrebet som styrende er nyt og udfordrende.

Som læser sidder jeg tilbage med mange svar på store spørgsmål til ledelse og med energi til at anvende svarene i min hverdag.

‘Mening’ er et centralt emne, og for alle læsere og ledere som søger både inspiration og anvisninger til, hvordan at starte med at anvende begrebet i hverdagen er bogen et virkelig godt værktøj.

Jeg opdagede igennem bogen hvordan teorien og Anjas eksempler inspirerede, i en sådan grad, at mine omgivelser spurgte til, hvilken bog det var, jeg refererede så hyppigt.

‘Ledelse med Mening’ er for lederen som står overfor nogle store forandringer, men en organisation hvor forståelse af mening og engagement skal løftes. Bogen er oplagt at bruge i hverdagen som et opslagsværk og til at støtte udviklingen af ny adfærd i ledelse og kan også bruges til selvledelse.